Oolongy Tchaj-wan
Nejprodávanější

Tchajwanský polozelený čaj pravý s bergamotovou silicí. Lehce fermentovaný oolong (10-15%) pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 350-400 metrů.

Vynikájící třída taiwanského polozeleného čaje, který je aromatizovaný jasmínovým květem. Je lehce fermentovaný, pouze na 10-15%, svinutý do malých kuliček.

Kvalitní tchajwanský polozelený ochucený čaj pravý. Čaj ochucený květy Vonokvětky (Osmanthus).

Tchajwanský ochucený polozelený čaj pravý. Lehce fermentovaný oolong (10-15%) pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 350-400 metrů.

Kvalitní tchajwanský polozelený čaj pravý. Silně oxidovaný oolong (90%).

Vysokohorský kvalitní polozelený čaj aromatizovaný růží. Silná růžová vůně suchého čaje po zalití výrazně zjemní, čaj má příjemné smetanovo-květové aroma s medovým podtónem.

Gui Fei byl objeven po zemětřesení, jenž nastalo 21. září 1999 v centrální části Taiwanu.

Specifické vysokohorské podminky zapřičiňují větší množství katechininu v čajových lístcích. Ten redukuje hořké a a hrubé chuťové složky a čaj tak získává velejemnou chuť.