Oolongy Tchaj-wan, Strana 2
Nejprodávanější
Kvalitní tchajwanský polozelený čaj pravý. Silně oxidovaný oolong (90%).
Tchajwanský polozelený čaj pravý s bergamotovou silicí. Lehce fermentovaný oolong (10-15%) pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 350-400 metrů.
Vynikájící třída taiwanského polozeleného čaje, který je aromatizovaný jasmínovým květem. Je lehce fermentovaný, pouze na 10-15%, svinutý do malých kuliček.
Vysokohorský kvalitní polozelený čaj aromatizovaný růží. Silná růžová vůně suchého čaje po zalití výrazně zjemní, čaj má příjemné smetanovo-květové aroma s medovým podtónem.
Na Taiwanu je tento čaj považován za druh umění a odkaz přenášený po generace. Bývá sbírán ve výšce 800 metrů nad mořem, skladován na studeném místě, pražen každým rokem po dobu...
Gui Fei byl objeven po zemětřesení, jenž nastalo 21. září 1999 v centrální části Taiwanu.
Tchajwanský polozelený čaj pravý lisovaný. Silně fermentovaný oolong (60-70%) pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 300-400 metrů.
Vysoce kvalitní tchajwanský lisovaný bílý čaj. Lehce fermentovaný ručně sbíraný oolong (10%) pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 300-400 metrů.