Neohodnoceno
Maté Pampero
Pražené maté. (Cesmína paraguajská)
Nálev má tmavě hnědou barvu a mírně kouřovou vůni.
Nálev má tmavě hnědou barvu a mírně kouřovou vůni.
Kategorie: | Bylinné a rostlinné čaje |
---|---|
Balení: | Rozvažované |
Bio organic: | ne |
Čajový obřad Gong Fu: | ne |
Čajový obřad Chanoyu: | ne |
Originální název: | Yerba mate, Ilex paraguariensis |
Oblast: | Jižní Amerika |
Příprava: | |
Vícenálevový čaj: | ne |
Teplota vody: | 95-100 °C |
Čas přípravy: | 4-5 min. |
Množství čaje: | 4-5 g |
Chuť je silná, lehce svíravá a dlouhotrvající.
Maté sa tradičně připravuje v kallabase (nádobě vyrobené ze speciální tykve) a pije se přes bombillu (kovová trubička se sítkem na spodní části). Připravit se však dá jakkoliv.
obsahuje kofein
Maté sa tradičně připravuje v kallabase (nádobě vyrobené ze speciální tykve) a pije se přes bombillu (kovová trubička se sítkem na spodní části). Připravit se však dá jakkoliv.
obsahuje kofein
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář