Nůž Japan Bread, Sekiryu 20/33cm na chléb a pečivo
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Materiál: | Kov |
Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-) je vroubkovaná, pouze z pravé strany broušená. Toto provedení ocení zejména pravorucí. Na rukojeť je použito kvalitní lakované decentně zdobené dřevo.
Doporučení: Důrazně doporučujeme mytí a sušení ihned po použití. Z důvodu ochrany ostrosti nikdy neřežte hluboce zmrazené potraviny nebo silné rybí kosti, s výjimkou použití nože Deba (nůž na kosti), a nikdy jej nepoužívejte nad plamenem. "HOUCHO " tj. světoznámá značka pro originální japonské nože. "Houcho" je japonská tradice. Skutečnost, že tyto kuchyňské nože mají tak vysokou kvalitu a jsou skvělými partnery v kuchyni není pouhou náhodou. Vyrábějí se podle tradičních japonských postupů. 700 let jemné řemeslné práce a vývoje leží za ostrostí a funkcí nožů této značky. Celková délka nože: 330mm Délka čepele: 200mm Délka rukojeti: 122mm Hmotnost: 84g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.