Neohodnoceno
Kuchyňský nůž Japan Santoku, Sekiryu 17,5/29,5cm
Velmi kvalitní a lehký kuchyňský japonský nůž od firmy Sekiryu nacházející se ve městě SEKI. Tento nůž je speciálně vyrobený pro úpravu potravin, zejména je určený pro zpracování syrových ryb či různorodého masa, zeleniny, bylinek a ořechů.
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Materiál: | Kov |
Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-) a je oboustranně broušená. Na rukojeť je použito lehké dřevo z topolu tvarem připomínající písmeno D. Doporučení: Důrazně doporučujeme mytí a sušení ihned po použití. Z důvodu ochrany ostrosti nikdy neřežte hluboce zmrazené potraviny nebo silné rybí kosti, s výjimkou použití Huocho Deba (nůž na kosti), a nikdy jej nepoužívejte nad plamenem. Udržujte nůž suchý. Pokud jej nebudete delší dobu používat potřete jej lehce olejem. "HOUCHO " tj. světoznámá značka pro originální japonské nože. "Houcho" je japonská tradice. Skutečnost, že tyto kuchyňské nože mají tak vysokou kvalitu a jsou skvělými partnery v kuchyni není pouhou náhodou. Vyrábějí se podle tradičních japonských postupů. 700 let jemné řemeslné práce a vývoje leží za ostrostí a funkcí nožů této značky. Celková délka nože: 300mm Délka čepele: 175mm Délka rukojeti: 120mm Hmotnost: 100g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář