Neohodnoceno
Nůž Japan Sashimi Sekiryu 21/33cm na ryby / sushi, sashimi /
Velmi kvalitní a lehký kuchyňský japonský nůž od firmy Sekiryu nacházející se ve městě SEKI. Tento nůž je speciálně vyrobený pro úpravu ryb zejména pro přípravu sushi či sashimi.
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Materiál: | Kov |
Můžeme jej použít i pro filetování syrových ryb. Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-) a je pouze z pravé strany broušená. Toto provedení ocení zejména pravorucí. Na rukojeť je použito lehké dřevo z topolu tvarem připomínající písmeno D. Doporučení: Důrazně doporučujeme mytí a sušení ihned po použití. Z důvodu ochrany ostrosti nikdy neřežte hluboce zmrazené potraviny nebo silné rybí kosti, s výjimkou použití nože Deba (nůž na kosti), a nikdy jej nepoužívejte nad plamenem. "HOUCHO " tj. světoznámá značka pro originální japonské nože. "Houcho" je japonská tradice. Skutečnost, že tyto kuchyňské nože mají tak vysokou kvalitu a jsou skvělými partnery v kuchyni není pouhou náhodou. Vyrábějí se podle tradičních japonských postupů. 700 let jemné řemeslné práce a vývoje leží za ostrostí a funkcí nožů této značky. Celková délka nože: 330mm Délka čepele: 210mm Délka rukojeti: 115mm Hmotnost: 82g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář