Zelené čaje
Zelené čaje
(čínsky - lu cha, japonsky - rjokucha)
Lístky neprochází oxidací. Listy pro výrobu zeleného čaje se nechávají v některých případech zavadnout, poté se deenzymují pražením na pánvi. Tímto způsobem se upravuje 90% čínských zelených čajů. Naopak v Japonsku se zamezuje tvoření enzymů způsobem napařování. V obou případech je ukončeno zpracování jeden až dva dny od sběru.
-
Zelené čaje Čína
-
Zelené čaje Nepál
-
Zelené čaje Vietnam
-
Zelené čaje Japonsko
-
zelené čaje Jižní Amerika
-
Zelené čaje Indie
-
Zelené čaje Laos
-
Zelené čaje Gruzie
-
Zelené čaje Srí Lanka
-
Zelené čaje Jižní Korea
-
Zelené čaje Tchaj-wan
-
BALENÉ ZELENÉ ČAJE EXPECT
Nejprodávanější

Vysoce kvalitní tchajwanský zelený čaj pravý. Ručně sbíraný a pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 350-400 metrů.

Velice kvalitní tchajwanský zelený čaj pravý. Ručně sbíraný a pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 350-400 metrů.

Vakuově baleno v Japonsku po sklizni. Díky tomu si čaj zachovává svoji čerstvou vůni a chuť.